els jacobs

Vrolijk Huishouden

els jacobsStap met Vrolijk huishouden in de wondere wereld van het 21e eeuwse huishouden. Laat je verrassen door alle leuke, handige en vrolijkmakende tips, testen, oefeningen, slogans en ideeën. Daarmee kun je het huishouden net iets beter organiseren en je leven en dat van je huisgenoten stukken plezieriger en aangenamer maken! Lang leve het vrolijke huishouden!

Recensie
Wat een heerlijk handzaam boek vol tips om het huishouden een stuk eenvoudiger te maken. Alles komt aan bod, van het inrichten van je huis, organisatie tips voor als je zwanger bent, hoe je impulsaankopen kan weerstaan en hoe je tijdwinst kan boeken. Het boek leest heel makkelijk weg en belangrijker: de tips zijn zeer eenvoudig en gelijk toepasbaar. Maximaal bereik tegen kleine inspanning. Eigenlijk moet elke moeder verplicht dit boek lezen, want welke mama komt zichzelf nou niet tegen met het hooghouden van al die ballen. Werk, kind, relatie, huishouden en dan ook nog jezelf. En ook voor ontspanning voor jezelf denkt Vrolijk Huishouden aan! Kan het nog beter?

els jacobs

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Praktische tips voor een low maintenance huishouden

Ben je op zoek naar praktische tips voor een low maintenance huishouden? Als je altijd …

Share
Share