Zwangerschap bijhouden met Mommy Measure

Nieuw in Nederland: het leukste aandenken aan je zwangerschap. Met de Mommy Measure vergeet je nooit meer die speciale momenten waarop het allemaal begon!

Ben je zwanger of ben je op zoek naar het perfecte zwangerschapscadeau? Mommy Measure is een unieke beschrijfbare zwangerschapsmeetlint waarmee je eenvoudig de groei van je buik (fundushoogte / buikomtrek) kan bijhouden samen met de belangrijkste mijlpalen tijdens de zwangerschap.

Leg alle speciale momenten vast
De Mommy Measure is een meetlint gemaakt van 100% zacht vinyl zodat het zich gemakkelijk kan vormen om de groeiende zwangere buik. Met een speciale pen kan je het meetlint beschrijven om alle speciale momenten in deze bijzondere periode vast te leggen.

zwangerEen speciaal dagboek
Wanneer voelde je jouw baby voor het eerst bewegen? Wanneer had jouw kindje de hik? Hoe groot was je buik tijdens de laatste echo en hoe groot was je buik vlak voor de bevalling? Naast de mijlpalen van de zwangerschap kunnen ook speciale momenten vermeld worden op dit speciale dagboek, zoals verjaardagen en verhuizing. Leuk om bij te houden en een prachtige herinnering voor later!

zwangerschapscadeauZes verschillende modellen
Het Mommy Measure pakket bestaat uit het Mommy Measure meetlint (183 cm), sticker hartjes waarmee je bijzondere momenten kan benadrukken, de speciale pen met ultrafijne punt en een gebruiksaanwijzing. De Mommy Measure is verkrijgbaar in zes verschillende modellen. De Mommy Measures zijn verkrijgbaar in de webshop van Trotse Moeders>>

Wist je trouwens dat je de Mommy Measure ook kan gebruiken om de groei van je baby in het eerste levensjaar bij te houden? Je legt eenvoudig de Mommy Measure™ op een vlakke ondergrond langs je baby, markeert de lengte en noteert er belangrijke gebeurtenissen bij.

Lees ook:
Milk Bands helpen voor een succesvolle borstvoedingsperiode
Nappy Wallets nu ook in Nederland
Dé oplossing voor omvallende kinderwagen en buggy

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share