Nieuwe sieradenlijn Proud MaMa

Proud MaMa, een symbolisch sieraden- en accessoire merk voor trotse moeders en zwangere vrouwen, introduceert dit najaar een nieuwe lijn met sieraden. De ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij raakte  geïnspireerd door een uitspraak over moederliefde die ze ergens las over een moeder die door de kracht van liefde tot het onmogelijke in staat is. “Daar wilde ik iets mee gaan doen.”

De moederharten die zij in haar ‘Love is in the heart’ collectie verwerkte zijn gemaakt van lange balkettingen met strass en veterkettingen met traditioneel gemaakte hangers van Murano-glas. Alle kettingen dragen het merklabel van Proud MaMa. De sieraden zijn in de kleuren goud, zilver en in zwart verkrijgbaar.

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Van Egypte tot nu: een korte geschiedenis van sieraden

Sieraden door de eeuwen heen Ben je op zoek naar prachtige sieraden, zoals sieraden van …

Share
Share