Belle en het Beest wordt door Disney opnieuw uitgebracht in een live-action versie

belle-beest-film-disney-trotse-moeders-2Belle en het Beest, wie kent dit sprookje niet waarbij de mooie Belle in het betoverde kasteel van ‘het beest’ gaat houden. Dit verhaal wordt door Disney opnieuw verfilmd, en ditmaal krijgen we geen animatiefilm maar een “echte film”. Live-action wordt het genoemd, een voorbeeld hiervan is Cinderella, een andere Disney film waarvan ook de “echte” film prachtig was.

Emma Watson, bij het grote publiek bekend van haar rol als Hermelien Griffel in de Harry Potter films, zal de rol van Belle spelen. Volgens mij zal ze dit schitterend doen. Er zijn nog meer bekende namen bij de indrukwekkende cast, zoals Ewan McGregor, Emma Thompson, Kevin Kline en Ian McKellen. Het ‘Beest’ wordt gespeeld door Dan Stevens.

Ik kijk uit naar deze versie van Beauty and the Beast, maar moet nog tot 2017 wachten…

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …

Share
Share