Prinses Carolina is zwanger

De jongste dochter van prinses Irene, prinses Carolina, is zwanger. Het heuglijke nieuws is bevestigd door een woordvoerder van de familie. Prinses Carolina trouwde met Albert Brenninkmeijer in 2012. Prinses Caroline is in mei uitgerekend. Het wordt het eerste kindje voor het echtpaar.

Voor prinses Irene wordt het het zesde kleinkind. Haar vijfde kleinkind wordt nog deze maand verwacht, want ook de echtgenote van haar zoon Jaime, Viktória, is zwanger.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …

Share
Share