Prenatal en Efteling gaan samenwerken

Jokie, het eerste pre-school merk van de Efteling heeft sinds begin dit jaar zijn eigen succesvolle tv-serie. Peuters zijn helemaal gek op Jokie. Reden dus voor Prenatal en de Efteling om samen te gaan werken. Prenatal zal in haar 68 vestigingen producten gaan verkopen van Jokie en Jet.

Prenatal is erg enthousiast over de samenwerking met de Efteling. Prenatal kijkt er dan ook naar uit om haar klanten kennis te laten maken met Jokie. “Jokie kan een prachtige inspiratie zijn voor jonge kinderen en hun moeders”, aldus Prenatal. In 13 vestigingen staat zelfs een speciaal Jokie-meubel.

Wie is Jokie?
Jokie is een ontdekkingsreiziger die samen met zijn vriendinnetje Jet allerlei avonturen beleefd. Jokie is bekend uit de attractie Carnaval Festival. Voor kinderen beter bekend als de “rode neuzen”. Jokie is speciaal bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share