Pieten Training Centrum in Dierenpark Amersfoort

Tot en met 5 december trainen de Zwarte Pieten in Dierenpark Amersfoort. Bezoekers kunnen op de woensdagen en in de weekenden kijken hoe de Zwarte Pieten trainen voor pakjesavond. Om alle kinderen de kans te bieden om te komen kijken, kunnen kinderen t/m 12 jaar op deze dagen voor 5 euro per persoon naar binnen. Wie met de Pepernotenpiet pepernoten wil bakken, kan voor 2,50 euro een kaartje kopen om pepernoten te bakken. Uiteraard krijg je dan je zelfgemaakte pepernoten mee naar huis.

Sinterklaas zal tevens op zondag 25 november Dierenpark Amersfoort bezoeken om zo te kijken of de Pieten al helemaal klaar zijn voor pakjesavond. De reden dat het Pieten Training Centrum in Dierenpark Amersfoort is gevestigd, is omdat Dierenpark Amersfoort uitgeroepen is tot kindvriendelijkste dierenpark van Nederland.

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share