Geld verdienen met niets doen

Leuk, december, echt heel leuk. Maar wel erg duur. Had jij je dit jaar ook zó voorgenomen om maar 1 cadeau
per kind te doen? En dat je dan, in de aanloop naar Pakjesavond, jezelf ziet thuis komen met de wereld aan spullen? Want ach, ze zijn eigenlijk zo lief en ze wilden het zo graag. En, niet onbelangrijk, vriendinnetje A, zo vertelde de moeder, zou er ook 1 krijgen voor Sinterklaas…

En dan hebben we, met een grote zucht, Sinterklaas nog niet uitgezwaaid, of ho, ho, ho, komt de Kerstman er alweer aan. Echt heel gezellig allemaal, maar met de laatste knal op Oudejaarsavond is bij veel mensen de beurs wel zo goed als leeg.

Behalve bij de SNSBetalers! Die krijgen namelijk rente op hun lopende rekening! Ja, je leest het goed: op hun lopende rekening. Dus dat wat je nog over hebt na alle feestelijkheden wordt vanzelf meer!

SNS Bank heeft deze zomer namelijk het SNSBetalen geïntroduceerd. Deze SNSBetaalrekening geeft je 1,25% rente op je lopende saldo tot € 5.000,=. Daarnaast krijg je een tweede pas, automatisch sparen én een online huishoudboekje. Dit maakt SNSBetalen de meest complete rekening voor gezinnen. Onderzoek naar betaalrekeningen, uitgevoerd door MoneyView en de Consumentenbond bewijzen dat.

En je hoeft er niet eens wat voor te doen. Nou ja, alleen even overstappen natuurlijk. Maar dat neemt het Overstapteam van SNS Bank je ook nog eens vrijwel geheel uit handen. Geen wonder dat bijna 70.000 mensen je al voor gingen. Want wie wil er nou niet slapend rijk worden? Nieuwsgierig geworden? Lees er meer over op: www.snsbank.nl>>

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Lening oversluiten en maandlasten verlagen

Heb jij in het verleden een te dure lening afgesloten? Tegenwoordig kun je heel eenvoudige …

Share
Share