barbie-review-trotse-moeders-copyright-1

Een verrassing van Barbie

Wie vaker op deze website komt, weet dat ik twee zonen en één dochter heb. En dat mijn dochter een echt “roze meisje” is, wat gelukkig nog steeds niet over is ook al is ze ‘al’ 9,5 jaar. Waar ze voorheen alleen maar jurkjes wilde dragen, draagt ze nu ook regelmatig broeken, maar dan zie ik toch meestal een shirt met roze of paars erin daarmee gecombineerd (ze kiest sinds een tijdje zelf wat ze aan wil doen). Maar verder is ze nog steeds een echt meisje-meisje. Ze was dan ook erg blij met een verrassing die we opgestuurd kregen, kijk maar:

In de doos zat een hele nieuwe Barbie, die zeer in de smaak viel. Vooral het spelen met het haar, wat je met het meegeleverde apparaatje kunt draaien tot mooie, lange ‘vlechten’ is iets wat mijn dochter niet snel beu wordt!

barbie-review-trotse-moeders-copyright

Wederom een prima speelset van Barbie!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share