Multilind baby bodyspray [recensie]

FullSizeRender“Baby’s en kinderen kunnen, net als volwassenen, een droge huid hebben. Een jonge huid is zeer gevoelig en vatbaar voor uitdrogen. Baby’s lichaam wordt regelmatig blootgesteld aan het baden en is gevoelig voor een droge huid.” 

Recensie
Mijn eerste reactie bij het open maken van deze verpakking is “wat handig!”. Het is namelijk een bodycrème die je als spray kunt opspuiten. Dat scheelt vooral veel gedoe met net te veel of net te weinig crème gebruiken merk ik. Er komen kleine spuitjes crème uit, welke makkelijk uit te smeren is. Dat de bodycrème als spray gebruikt dient te worden, is echt een heel groot pluspunt.

Er zit een heel licht geurtje aan deze Multilind Bodyspray. Echt heel licht, het lijkt in de verste verte niet op bijvoorbeeld zwitsal of kruidvat bodycreme. En dat vind ik zeker een voordeel: zo ruik je lekker je eigen kind in plaats van een geurtje uit een potje. Vooral voor baby’s is dat ideaal, die hoeven nog niet zo nodig ondergedompeld te worden in een geurtje uit een potje.

FullSizeRender_1Aangezien onze baby nog wel een paar weken veilig in mama’s buik zal zitten, test ik deze bodyspray op mijn peuter van 2,5. Hij vindt het vooral erg interessant dat het een spuitje is. Normaal gebruik ik eigenlijk geen body-crème meer voor hem, aangezien zijn huid niet droog is. Deze bodyspray vind ‘ie echter wel heerlijk: hij vraagt er nu af en toe zelf om en wil het dan op zijn bovenbenen en zelf uitsmeren.

Een ander groot voordeel van deze Multilind baby body-spray is dat het niet vet aan voelt. Dat belooft de verpakking al, maar bij gebruik blijkt het dan ook echt zo te zijn. Het is dus geen enkel probleem dat mijn peuter graag zelf wil smeren; het wordt geen bende. En ik heb zelfs niet de neiging om mijn handen te wassen na gebruik. Het is juist heerlijk om mijn eigen handen en armen ook een beetje mee in te smeren.

Bekijk op bol.comTot slot: ik vind de Multilind bodyspray wel prijzig. 1 Flesje van 200 ml kost momenteel € 10,49 op Bol.com. Vanwege bovengenoemde pluspunten zou ik wel overwegen om het te kopen, in ieder geval voor de eerste paar maanden van de babytijd.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Naïf – plasticvrije verzorgingsproducten voor moeder en kind

Als Trotse Moeder van 3 prachtige kinderen heb ik een ontelbare hoeveelheid gezichtsdoekjes gebruikt. Thuis …