De week van 09 – 16 november 2014 [persoonlijke blog]

mijn-week-trotse-moedersDeze week zat vol met bijzondere gebeurtenissen, zowel zakelijk als privé. Lees je weer mee?

Privé & zakelijk

Zakelijk en privé zijn soms niet goed te scheiden, zeker deze week niet. Wanneer je ziet wat voor leuke dingen ik voor mijn werk, vaak samen met de kinderen, kan doen, begrijp je dat het niet puur zakelijk is, en ook niet alleen privé, maar een hele prettige mix van beiden.

Speelgoed testen en beoordelen
Veel tijd gaat op in het uitgebreid testen van speelgoed, zodat we goede adviezen aan ‘sint’ kunnen geven. Dat geeft ook een boel gezelligheid in huis. Van Panda’s die ineens allerlei geluid blijken te kunnen maken en robothondjes die je kunt leren “plassen”, tot voorlezen en gezellig spelletjes doen: geen straf voor de kinderen en voor mij om te recenseren!

Screenshot 2014-11-08 at 14.48.11

Knoeikunst in het Cobra museum
Op uitnodiging van Histor mocht ik naar het Cobra museum. Behalve mijn eigen tweeling, had ik nog twee kinderen meegenomen en we hebben ons enorm vermaakt. Na uitleg over de Cobra beweging en een aantal schilderijen, mochten de kinderen zelf aan de slag. Niet met verf, maar met modder, bietensap, pindakaas, babyvoeding, stroop en ketchup. En niet alleen op papier, nee ook op muren (die vooraf uiteraard wel bewerkt waren met Histor Clean zodat ze na afloop weer schoongemaakt konden worden). Kortom, gezellige knoeikunst in de meest tijdelijke expositie ooit in het Cobra Museum! Lees hier het uitgebreide verslag, inclusief leuke foto’s >>>>

009_Histor_Cobra_Press_WEB

Samenwerking tussen TrotseVaders.nl en BamMedia
Trotse Vaders en Bam Media zijn een langdurige samenwerking aangegaan. Deze is zichtbaar op het racepak van Jochem, de eigenaar van online adviesbureau Bam Media die daarnaast coureur en met name Trotse Vader is. Jullie zullen nog veel gaan merken van deze samenwerking. Het eerste voordeel voor de lezers van onze blogs is de winactie waarmee een gratis Kart-clinic gewonnen kan worden (t.w.v. 95 euro).

bammedia-racing-trotse-vaders-overall

De intocht van Sinterklaas
Het is weer genieten. Zelf pepernoten bakken (klik hier voor het recept), het Sinterklaasjournaal kijken en natuurlijk: de intocht. Met wat lekkers erbij samen voor de televisie, kijken of het ook dit jaar allemaal weer goed zal komen. Heerlijk, zo’n traditie! En dan ’s avonds uiteraard de schoenen zetten, ik geniet volop van deze tijd en van de manier waarop mijn kinderen er vol overtuiging in mee gaan.

intocht-2014-sinterklaas-copyright-trotse-moeders

Interview met K3
We hadden een winactie waarbij vragen voor Karen, Kristel en Josje, de dames van K3 ingestuurd mochten worden. Een aantal van deze vragen werden door de dames zelf beantwoord gedurende een heel gezellig gesprek. Zo weten we nu wat voor vreemde dingen Josje eet en welke woorden voor spraakverwarring zorgen. Er werd heel open antwoord gegeven, ook op vragen over de kinderen van Kristel en Karen. “In het echt” blijken de dames van K3 even spontaan, vriendelijke en vrolijk als op de televisie en ik heb dan ook erg genoten van dit interview. Lees hier het volledige interview >>>>

k3-interview-trotse-moeders

Vooruitblik
De komende week krijgen we de politie op bezoek, gaan we door met testen van speelgoed en recenseren van boeken, mag mijn dochter naar een nieuw groepje bij de ritmische gymnastiek en ben ik uitgenodigd als expert om deel te nemen aan één van de tafelgesprekken voor Unicef in Leiden ter gelegenheid van 25 jaar Verdrag voor de Rechten van het Kind.

image001 (1)

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Privé-feestje voor de jarige koning Willem-Alexander

Op de verjaardag van koning Willem-Alexander was de koninklijke familie in Tilburg. Koning Willem-Alexander, koningin …

Share
Share