Correctbook: eindeloos schrijven en tegelijkertijd het Goede Doel steunen

De missie van Correctbook is om voor 2023 1 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden te voorzien van een Correctbook, een notitieboek/schrijfboek/tekenboek waarin je eindeloos kunt schrijven / tekenen omdat de pagina’s eenvoudig uitwisbaar zijn.

Correctbook doet dit als volgt: ze brengen aantrekkelijke producten op de markt tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer bedrijven deze aanschaffen (het is een prima relatiegeschenk!) of particulieren hun producten kopen, gaat een substantieel deel van de omzet, in samenwerking met stichting Kwasa en stichting Rhiza naar het verzorgen van schrijfmateriaal wat jaren meegaat (Correctbooks) voor kinderen die wel naar school gaan, maar geen pen / papier hebben. Onderstaande video legt het duidelijk uit:

En wat nu zo leuk is: Correctbook is een prima product om zelf in huis te halen. De pagina’s voelen aan als papier en het schrijven erop gaat prima.

Op de achterkant van de ‘pen’ zit een soort gum waarmee je kunt corrigeren, maar met een sponsje en een klein beetje water, krijg je de pagina’s echt goed schoon. Zo schoon dat je niet eens meer kunt zien dat je erop geschreven hebt.

Handig voor wanneer je je kinderen iets wilt uitleggen, wanneer je to-do lijstjes wilt maken, wanneer je je kinderen overhoort voor een dictee, wanneer je een briefje voor de oppas wilt achterlaten etc etc. Kortom: echt iets wat je zelf graag wilt hebben en waarmee je ook nog eens een heel Goed Doel steunt!

Correctbook en bijbehorende producten bekijk / bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …