Nieuw: kleurrijke Take Note! stiften en pennen van Crayola

Al jaren weet Crayola te verrassen met nieuwe producten. En iedere keer blijken deze van goede kwaliteit. Helemaal niet erg dus om de nieuwste lijn “Take Note!” van Crayola te mogen bespreken!

Omschrijving
Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver. Het Take Note! schrijfgerei is verkrijgbaar vanaf €5,99 bij Ako, Bol.com, de betere boekhandels, speelgoedspeciaal-zaken en webshops.

2-in-1 pen en highlighter

Bespreking
Alle vier de nieuwe producten zijn in verpakkingen van 6 stuks uitgebracht en bevatten mooie kleuren die ook goed zichtbaar zijn. Wel zo belangrijk, want je hebt weinig aan een pen met lichtgele inkt wanneer je wilt dat je iets terug kunt lezen…

afwasbare gelpennen en viltstiften

Natuurlijk zijn ook deze Crayola producten geschikt voor kinderen (vanaf 6 jaar is het advies) maar ook Trotse Moeders zullen er veel plezier van hebben: denk aan het aangeven van verschillende taken in het weekoverzicht van je gezin, verschillende kleuren, uitwisbare highlights etc. Vrolijk maar ook overzichtelijk!

mijn favoriet: uitwisbare highlighters!

En voor mensen die van handlettering houden, of een Bullet Journal hebben is het helemaal prettig om deze producten in huis te halen.

De verschillende Crayola Take Note! producten kun je hier bekijken / bestellen >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Crayola Glitter Dots dierenvrienden sleutelhangers

Wil je sleutelhangers die aandacht trekken? Wil je iets opvallends aan je sleutelbos, zodat je …