SES Funmais – Frozen [recensie]

ses-frozen-speelmais-doos-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-11Frozenfans opgelet! Jouw favoriete Frozen figuren maak je nu ook van Funmais! Deze Funmaisset van SES bevat drie unieke legkaarten van Anna, Elsa en Olaf en de juiste kleuren Funmais. Plak de Funmais op de legkaarten en maak ze helemaal af met het speciale drukwerk. Funmais is gemaakt van echte maïs. Als je de vlokken een beetje nat maakt, kun je ze aan elkaar plakken. Je hebt dus geen lijm nodig!

Recensie
Wat een leuke knutselset van SES is dit! We hebben regelmatig een grote doos met speel-mais, maar dit is een kant-en-klaar pakket in de kleuren die perfect bij Frozen passen. En wie is er geen fan van Anna, Elsa en Olaf? Mijn dochter in ieder geval wel. Ze begon dus erg enthousiast aan dit pakket.

ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-1 ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-2

In de doos zitten drie verschillende kaarten: twee verschillende prinsessen en de vrolijke Olaf. Op een andere kaart zitten ‘losse onderdelen’ voor bij deze kaarten. De bedoeling is dat je eerst de funmais op de goede plaatsen op de kaarten doet.

ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-4 ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Speelmais kun je eenvoudig op papier, of op elkaar ‘plakken’ door het een beetje vochtig te maken, er zit een sponsje bij en ik zet er meestal een ondiep bakje met een laagje water naast. Als het sponsje volgezogen is met water kan je kind de stukjes funmais licht op de spons drukken en daarna vastmaken.

ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-5 ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Wanneer de ‘eerste laag’ er op zit, kun je de losse stukjes karton daar weer op vast laten maken door je kind. Het eindresultaat ziet er dan echt heel leuk uit!

ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders   ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-11   ses-frozen-speelmais-mais-fun-olaf-elsa-anna-knutselen-recensie-copyright-trotse-moeders-9

Deze Frozen funmais is prima geschikt voor kinderen vanaf een jaar of vier, die met dit pakket wel een beetje hulp nodig zullen hebben. Mijn dochter is negen jaar en heeft er zelfstandig mee geknutseld. En er waren nog een heleboel leuk-gekleurde funmais-stukjes over, dus ook daarmee kan ze zich nog prima vermaken!

SES Funmais – Frozen
Inhoud: Funmais mix 400 stuks; 3 legkaarten; drukwerk; spons; mesje; handleiding.
Bestel dit pakket hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …