oei, ik groei

Oei, ik groei – feiten en fabels

Je bent zwanger en dat is een adembenemend avontuur. De hormonen gieren door je lichaam tijdens de zwangerschap en de eerste maanden daarna. Je krijgt veel informatie, maar weet je ook waarom die dingen gaan zoals ze gaan?

Wat bezielt een vrouw als ze hoogzwanger voor de derde keer de ramen lapt? Hoe komt het dat mannen vaker ongelukjes krijgen tijdens de kraamtijd? Handelen vrouwen inderdaad effectiever dan mannen? Zo ja, is dat genetisch bepaald? Oei, ik groei! Buik- en babygeheimen geeft verklaringen voor al deze leuke feiten en weetjes. Het is een humoristisch boek over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Recensie

Wie kent het babyboek Oei, ik groei nou nog niet? Deze klassieker voor zwangere vrouwen en moeders staat vol met wijsheden en kennis over de groei van jouw baby. Wat kan je kind bij elke stap nu meer, wat is gangbaar en wat kan je als moeder verwachten. Een handige leidraad voor ouders. Met het boek Oei, ik groei! Buik- en babygeheimen wordt juist de tijd daarvoor behandeld: zwangerschap, geboorte en de kraamperiode.

Het boek heeft een heleboel feiten en kennis over deze onderwerpen. Dingen die je misschien al weet, maar ook veel handige tips of achtergrond informatie die je graag wilt weten als vrouw in verwachting. Het boekje wordt erg luchtig door de grappige striptekeningen en door de fabels die besproken worden. Het is geen droge lap tekst. Alles  wordt besproken in kortere stukken tekst wat het lezen van deze materie erg prettig maakt. Een grappig maar leerzaam boekje wat concurreert met elk ander informatief zwangerschapsboek. trouwens, erg fijn en handzaam formaat.

Oei, ik groei! Buik- en babygeheimen – Plooij & Plas
Zwangerschapsboek, hardcover, 124 pagina’s, Kosmos

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Oei, ik groei! Negen maanden dagboek.

Het bestverkochte babyboek: Oei, ik groei! heeft een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld voor alle mommy to …

Share
Share