Een mespuntje moeder

Het moederschap is een achtbaan vol hoogte- en dieptepunten. Van vertedering, kusjes en gelach duikel je in vrije val naar frustratie, slapeloosheid en gegil.
Maar het zijn juist de kleine dingen die het zo bijzonder maken. Met erwtjes door de kamer gooien. Treinen bouwen van stoelen. Leren lopen, praten, eten of juist niet. Heel erg vies worden en samen in bad.
Daarover, en nog veel meer, gaan de columns in deze bundel. Over hoe het is om peuter te zijn en hoe het is om moeder te zijn.
Herkenbaar beschreven voor alle ouders, hartveroverend en hilarisch.

Recensie:
De schrijfster, Karien van Ditzhuijzen, woonde en reisde over de hele wereld, studeerde scheikunde, ontwikkelde recepten voor ijsjes en nu is ze alles wat ze al was en ook nog eens moeder.
Ze woont in Engeland met haar man en drie kinderen. Als ze een minuutje over heeft, schrijft ze voor en over kinderen, over eten en creatief koken. Haar columns worden gepubliceerd op diverse online magazines en op haar twee succesvolle weblogs.

De verhalen die ze opschrijft zijn vaak zeer herkenbaar. Het zijn korte verhalen, vaak van één tot twee bladzijdes. Het is zo omschreven dat je het bij wijze van spreken voor je kan zien wat er gebeurt is. Bijvoorbeeld dat alle stoelen achter elkaar worden gezet en dat er treintje gespeeld moet worden, tandjes die doorkomen terwijl je borstvoeding geeft.
Het is op een bepaalde manier beschreven waardoor het een makkelijk weg leest in dit boek.
Zelf houd ik niet zo van columns die zijn samengebundeld, maar ik kan me voorstellen dat andere mensen het boek een mespuntje moeder een geweldig boek vinden.

Een mespuntje moeder-> Karien van Ditzhuijzen.
Paperback, 90 pagina’s, verhalenbundel, Free musketiers.
Bestel hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Schoolpleinmoeders – lief, leed en luizen [recensie van het nieuwste boek van Meester Mark]

Verlegen buitenbeentjes en vileine roddeltantes; ouders die sidderen voor hun eerste tienminutengesprek en oude rotten …

Share
Share