Klaar voor de Oranje wedstrijd?

Coca Cola wk 2010Het kan je niet ontgaan zijn: het WK in Zuid-Afrika is begonnen en maandag heeft Nederland zijn eerste wedstrijd. Zaterdag 19 juni speelt het Nederlandse voetbalelftal zijn 2e wedstrijd tegen Japan. Het is helaas niet velen gegund om naar Afrika af te reizen om de wedstrijd live te zien en daar die geweldige cultuur mee te maken. Of toch?

Aankomende zaterdag 19 juni 2010 is er een groots spektakel in de Amsterdam Arena voor alle thuisblijvers. Uiteraard wordt de wedstrijd op grote schermen live uitgezonden, maar daarbij is ook een prachtige show met bekende artiesten zoals Waylon en Alain Clark. De artiesten laten zich inspireren door Afrika en brengen Afrikaans ritme in repertoire. De repetities voor de Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration zijn nu al in volle gang. Zo werkt soulzangeres Leona aan de musicalachtige openingsact, samen met professionele dansers en Afrikaanse muzikanten met percussie-instrumenten. K’NAAN zal tijdens dit unieke public viewing event zijn WK-hit Wavin’ Flag live ten gehore brengen om samen met de toeschouwers passie voor voetbal uit te dragen. Speciaal voor dit muziekspektakel heeft zanger Waylon zijn repertoire aangepast met allerlei Afrikaanse invloeden, zoals grote trommels. Afrika wordt letterlijk naar Nederland gehaald, met een unieke show voor en na de wedstrijd en een speciaal einde.

De presentatie van deze unieke en sfeervolle show is in handen van Martijn Krabbé. Dit mag je niet missen; het is leuk voor het hele gezin! Bestel snel je kaarten voor de Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration op 19 juni aanstaande. Kijk hier voor meer informatie>>

[youtube xrK56oysa6A]

Lees ook:
Zo leer je voetbal
Kinderen juichen in stijl met pampers
Oranje boven met Toverstaartjes

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …