Prijsuitreiking Haribo Starmix

Haribo heeft een nieuwe ster!

Hij is blauw met wit en is een echte ster! En bovendien: hij smaakt heerlijk. Naar bosbessen… met een laagje schuim!

Haribo was, samen met The Voice of Holland, op zoek naar het 6e snoepje van de Haribo Voice of Holland Starmix Limited Edition. De eerste 5 smaken, kleuren en vormen hadden ze zelf al bedacht. Maar de echte uitdaging zat ‘m in de laatste. Hoe moest die er uit gaan zien?

Daarvoor schreven Haribo en The Voice of Holland, een wedstrijd uit. Met € 2.000,= aan prijzengeld en 5 kaartjes voor The Voice of Holland Lifeshows werd deze wedstrijd een krachtmeting tussen vele talenten. Maar liefst 5200 snoepjes dongen mee naar de hoofdprijs. Logisch ook, want wat is er nou leuker om je eigen snoepje in de schappen van de supermarkt te zien liggen?!

Fieke Heikoop was zomaar iets aan het schetsen, toen ze plots op het schitterende idee van een ster kwam. Voeg daar een bosbessensmaak en een laagje schuim aan toe en je hebt een winnaar! Voor Fieke is een droom werkelijkheid geworden. Haar ster werd een ster. Ze kreeg het goede nieuws op school te horen en wordt binnenkort als een echte Star, samen met haar familie, in de Haribo fabriek in Solingen, Duitsland, ontvangen voor een kijkje achter de schermen. Daar kan ze bekijken hoe haar eigen snoepje ontwikkeld en geproduceerd wordt.

Wil je zien hoe Fieke verrast werd op school? Bekijk dan hier het filmpje dat gemaakt werd van de uitreiking. Ook kan je Fieke op haar Startrip naar Duitsland volgen via de site en Facebook.

Prijsuitreiking Haribo Starmix

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Het winnende griezelverhaal: Het spookhuis [blog]

Ik ben oer definitie trots op alle drie mijn kinderen. Maar tijdens deze Kinderboekenweek was …

Share
Share