Bobodag in Linneaushof

Op 29 en 30 mei was het Bobodag in Linneaushof. Bobo was 40 jaar geworden en dat konden we natuurlijk niet missen. Wij waren er 29 mei ook bij en het was hartstikke leuk!

Aangezien we een abonnement op Bobo hebben, konden we met ons hele gezin gratis naar de verjaardag van Bobo in Linneaushof. We hadden op 29 mei heerlijk weer en dus konden we de hele dag allerlei activiteiten buiten met elkaar ondernemen. Zo gingen we met het treintje. Wat helemaal leuk was, waren de luchtskelters. Daar wilde en moest onze zoon echt in. De hoge glijbaan en de lange hangbruggen boven het water naar Het Piratennest vond hij ook helemaal te gek

De meiden hebben zich prima vermaakt in Dreumesland, waar van alles te doen was: klimmen, glijden en grote zandbak waar heerlijk geschept en gespeeld kon worden. De minifietsjes waren ook erg in trek: onze zoon vond het leuk om zijn zusjes door het parcours rond te rijden en wilde er helemaal niet mee stoppen. Verder hebben we ook nog een Bobo muts gemaakt en ballonnen opgelaten op de Bobodag. De dag was te kort om alles te doen en te beleven.

Voor oudere kinderen is er ook heel wat te doen: botsauto’s , golfbaan en met een soort gliding over het water heen suizen etc. Om eerlijk te zijn de dag was te kort en we konden niet alles doen. We hadden ook graag nog gebruik willen maken van de waterspeeltuin en we hadden ook nog willen racen in de motorskelters… maar helaas; niet gelukt.

Bedankt Bobo voor de heerlijke en gezellige leuke verjaardag, we gaan zeker nog eens terug naar de grootste speeltuin van Europa: Linnaeaushof. Er is echt voor iedereen wel wat wils!

Share

About Nikky Lieuw- Schipper

nikky.schipper@gmail.com'
Op dit moment ben ik thuisblijfmoeder. Ik ben moeder van drie kinderen: een jongen en twee meisjes (tweeling). Ik ben gek op lezen, boeken en alles wat met taal te maken heeft.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share