Dummie the Mummy and the Golden Scarab

Maashi! Dummie de Mummie in het Engels!

Inhoud
Just imagine. You’re called Angus Gust, you couldn’t be more ordinary and you live in the most boring town in the world. One day, you walk into your bedroom, smell something nasty, look around and suddenly notice a mummy lying in your bed. What would you do? Yes, you would be scared to death, of course. And you would close your eyes, count to ten and be sure it would be gone. 
But just imagine that after ten seconds, it would still be there… And after twenty seconds too…! What would you do then? 

Angus quickly got the tweezers out of the first aid kit and his father used them to grasp the final strip. 
”Alright, here we go,” he said. ”Maybe it won’t be as bad as all that.” 
Then he lifted up the last flap. It was as bad as all that. They scared themselves to death. 
”Whumpy dumpman, he’ll never get a girlfriend,” Nick whispered. 
”Disgusting,” Angus shuddered.

Lees hier hoe dit stukje er in het Nederlands uit ziet 😉

Mening
Dummie heet nog steeds Dummie, Goos is vertaald als Angus en de hele sfeer, inclusief de prachtige manier van praten van Dummie, is overgenomen in de vertaling van het eerste Dummie de Mummie boek in het Engels.

Mijn zoon zit in groep 8 en krijgt al twee jaar Engelse les op school. Daarnaast leert hij veel woorden en zinnen door bijvoorbeeld YouTube video’s te kijken of games te spelen. “Tegenwoordig” is er erg veel aanbod in het Engels! Mijn oudste zoon heeft zichzelf Engels geleerd op die manier en leest nu al een heleboel Engelstalige boeken, maar voor mijn jongste had ik nog geen boeken in huis gehaald.

Super dus dat boeken van een van zijn favoriete schrijvers nu in het Engels uitkomen! Hoewel zijn Engels nog niet goed genoeg is om echt boeken te lezen, is mijn jongste toch in dit boek begonnen. De Nederlandse versie heeft hij meerdere malen gelezen en met wat hulp van mij, lukt de Engelse versie al aardig. En daar is hij uiteraard erg trots op.

Perfect dus, om je kind(eren) in een andere taal aan het lezen te krijgen! Aanrader!

Dummie the Mummy and the Golden Scarab – Tosca Menten
Engelstalige versie van het eerste boek over Dummie de Mummie
Paperback, 256 pagina’s, uitgeverij Van Goor
Bestel dit boek ghier >>>>

Het tweede Dummie de Mummie boek is er inmiddels ook in het Engels, zie:

Dummie the Mummie and the Tomb of Akhnetut

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Brown Girl Magic [review]

Wanneer je als ‘bruin’ meisje opgroeit in het ‘witte’ Westen, zie je jezelf wel weerspiegeld …

Share
Share