Nieuw: Milestone baby cards

Het eerste jaar van een baby bestaat uit mijlpalen en ‘eerste keren’. Als trotse ouders kom je elke keer weer voor een blije verassing te staan. De eerste keer rechtop zitten, je kind zijn of haar eerste verjaardag, het eerste lachje en de eerste stapjes. Allemaal gebeurtenissen die je het liefst voor altijd zou willen onthouden. Met de speciale kaarten van Milestone vergeet je deze momenten nooit meer.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Milestone Baby Cards is een set van 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een giftbox. Op de dag van de mijlpaal neem je de bijpassende Milestone Baby Card, schrijf je de datum erop en maak je een foto van je baby met de kaart. Zo vergeet je nooit meer op welke dag je baby voor het eerst lachte, omrolde, een tandje kreeg of mama zei.

Benieuwd naar de kaarten? Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op Milestonebabycards.com.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …