De oplossing voor dunner wordend haar

Dunner wordend haar is een veel voorkomend verschijnsel bij zwangere vrouwen.  Maar niet alleen bij zwangere komt dunner wordend haar voor.  Wereldwijd kampt meer dan de helft van de mannen en vrouwen met het probleem.

Haarverzorgingsmerk Nioxin biedt oplossingen voor mannen en vrouwen die er last van hebben. De cruciale oorzaken van dunner wordend haar worden doelgericht aangepakt. De producten reinigen het haar en de hoofdhuid door talg en ophopingen te verwijderen. De hoofdhuid wordt intensief verzorgd waardoor een gezonde hoofdhuid ontstaat en er sterkere haren overblijven, zodat haarverlies als gevolg van haarbreuk vermindert. Daarnaast wordt elke haar dikker van structuur. Nioxin heeft een uitgebreide productlijn ontwikkeld bestaande uit zes verschillende systemen.

De producten van Nioxin zijn sinds november te verkrijgen in de geselecteerde salons. Verkoopprijzen variëren tussen €19,00 en €44,oo.

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Naïf – plasticvrije verzorgingsproducten voor moeder en kind

Als Trotse Moeder van 3 prachtige kinderen heb ik een ontelbare hoeveelheid gezichtsdoekjes gebruikt. Thuis …