Even voorstellen: Trotse Tante Elly

Met Trots stel ik een nieuwe blogger aan jullie voor: Elly Groosman. Trots ben ik op het feit dat zij en haar man ondanks alle tegenslagen in hun leven, zo positief, actief en lief zijn. Voor elkaar en voor hun familie en vrienden. En Trots ben ik dat ik al vanaf mijn zestiende bevriend ben met Elly, en dat zij en Marcel zo belangrijk zijn voor mij en mijn gezin dat ze ook peettante is van mijn dochter.

Elly stelt zichzelf voor:

Screenshot 2014-04-23 at 23.22.50Hallo ik ben Elly, 47 jaar en wonend in Zundert. Daar woon ik samen met mijn man Marcel. We hebben (helaas) geen kinderen maar ik ben hele trotse tante van een heleboel lieve nichtjes en neefjes.

Ik werk met veel plezier 24 uur per week op een versafdeling in een supermarkt. Jaren geleden hebben mijn man en ik een huis gekocht op het platteland en naast mijn werk ben ik hier graag bezig.In en rondom het huis en vooral ook met onze dieren.

We hebben 2 honden en 2 paarden.In mijn vrije tijd rijd ik recreatief paard en ik vind het zalig om op mijn jonge Friese paard de natuur in te gaan. Hierin vind ik mijn ontspanning.

Naast het paardrijden zijn mijn hobby’s koken,lezen,wandelen en afspreken met vriendinnen. Ik ben gezegend met een grote vriendinnengroep en doe uiteenlopende dingen met hen. De ene keer praten we bij onder het genot van een kopje koffie en/of lekker wijntje. De andere keer nemen we deel aan een workshop,gaan we lekker uit eten,een dagje shoppen of bezoeken we een Landgoedfair.

Doordat ik na een Gastric Bypass 70 kilo ben afgevallen is mijn leven totaal veranderd. Ik geniet elke dag van een gezonder en vooral veel energieker leven. Dankzij deze operatie geniet ik weer van de dingen die ik jaren niet meer kon.In de eerste plaats natuurlijk het paardrijden.Op de rug van mijn paard ben ik me hier het meest van bewust.

Mijn nieuwe levensmotto is dan ook: “Every day is another chance to make your dreams come true

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share