Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… Een vegetarisch kinderkookboek zou misschien kunnen helpen om de balans ook voor haar meer naar geen-vlees te laten doorslaan.

Omschrijving
Ben jij dol op lekker eten? En wil je graag zelf lekkere gerechten maken zonder vlees en vis? Dat kan met de geweldige recepten in dit boek! Of je nou zin hebt in een lekker stevig ontbijt, een fruitig drankje, een kleurrijke maaltijd waarvan het water je in de mond loopt of een zoete verwennerij, je vindt het allemaal in dit vrolijke kookboek. Dankzij de duidelijke stappenplannen met foto’s zet jij binnen een handomdraai de leukste en lekkerste vegetarische gerechten op tafel!

Het vegetarische kinderkookboek – hardcover – 128 pagina’s – uitgeverij Kluitman

Mening
Het boek ziet er prachtig uit en bevat enorm veel interessante informatie, niet alleen voor mij dochter, maar zeker ook voor mij. Het vegetarische kinderkookboek is aantrekkelijk opgebouwd in hoofdstukken met zeer diverse gerechten. De teksten zijn prima, de foto’s kleurrijk en uitnodigend. Tot zover uitstekend!!

Minpuntje? Tja, eigenlijk is het niet echt een minpuntje, maar de recepten zijn naar mijn mening soms veel te ingewikkeld voor kinderen. Ik vind dat geen minpuntje omdat ik het enorm gezellig vind om samen met mijn dochter te koken. Kinderen die graag zelfstandig koken, vinden ook een boel recepten die ze zelf kunnen maken, maar ook heel veel waarbij waarschijnlijk hulp nodig is.

Wat mij betreft is Het vegetarische kinderkookboek een aanwinst. Niet zozeer als kookboek voor mijn dochter, maar vooral als inspiratiebron voor “kindvriendelijke” vegetarische recepten.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Wat kun je nog meer met een courgette maken? [vegetarisch recept]

Ja, en dan krijg je een grote gele en groene courgette. Leuk, lekker en het …