Heksendoorn

Net zoals voorgaande jaren wordt ook dit jaar in Oktober Hellendoorn omgetoverd in Heksendoorn. Van 13 t/m 28 oktober kun je in Heksendoorn volop griezelen. Heerlijk voor een speciaal dagje uit met het gezin.

Wat is Heksendoorn?
Heksendoorn staat in het teken van Halloween. Het park wordt dan ook volledig ingericht in Halloween-sfeer. Compleet met pompoenen, heksen en acteurs.

Dit jaar zal er tijdens Heksendoorn, een splinternieuw spookhuis zijn. Uiteraard zijn er in dit spookhuis de benodigde acteurs om er een echte griezel-tocht van te maken. De acteurs zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijk dagje uit word…(spookhuis geschikt voor kinderen v.a. 8 jaar)

De Rioolrat (achtbaan), wordt tijdens Heksendoorn het domein van heksen en hun rattenvrienden. Maar er zal ook een griezelige familieshow te zien zijn, waarbij je kunt meedoen, lachen en griezelen.

Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht; in het doolhof kunnen ze de Vrolijke Vogelverschrikker helpen door het aantal kraaien te tellen die nog in het doolhof zitten. Dat wil de Vrolijke Vogelverschrikker namelijk heel graag weten! Tevens hebben de Vrolijke Vogelverschrikkers Dreumesland overgenomen. Ze helpen kinderen met in- en uitstappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur.

Tot slot zal er op zaterdag 20 en 27 oktober een spectaculaire vuurwerkshow te zien zijn. Voor meer info over Heksendoorn, klik hier

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Halloween; DIY versus kopen

Halloween is een oude feestdag die niet in elk land gevierd wordt. Deze feestdag is …

Share
Share