Grote Anna leert zwemmen

De beroemde en eigenwijze Anna is groot geworden. In deze serie probeert de kleuter allerlei leuke hobby’s uit. Grote Anna vertelt een grappig en kleurrijk verhaal, waar je bovendien een heleboel van opsteekt! Als je dit boek uit hebt kun je zo het bad induiken!

Grote Anna is blij. Ze heeft vandaag weer zwemles van meester Din. Anna zit in het groepje van de Dolfijntjes. Dat zijn kinderen die bij het zwemmen nog een beetje hulp nodig hebben. Maar volgens de meester gaat het steeds beter. Anna mag zich omkleden, douchen, de zwembandjes omdoen en dan hoppa! het water in. Maar durft ze ook al zonder zwembandjes het bad over te zwemmen?

Een speels en leerzaam boek over Grote Anna en haar enorme talent voor zwemmen.

Recensie
De boekjes van Anna vind ik altijd erg leuk, des te leuker vind ik het dat Anna nu groot is geworden. Je eigen kinderen groeien ook en dan is het erg leuk als zo’n leuk figuur als Anna meegroeit met de kinderen. Mijn zoon van 5 jaar zit ook op zwemles en die vind Grote Anna leert zwemmen dan ook erg leuk om te lezen. Vooral de herkenbaarheid maakt het prentenboek zo leuk. Dat de herkenbaarheid belangrijk is, merk ik dan ook vooral aan mijn dochter van 3 jaar, die op peuterzwemmen zit. Ze herkent zichzelf helemaal in Grote Anna. Grote Anna leert zwemmen is dan ook vooral leuk voor kinderen die op zwemles zitten. Maar ook kinderen die (nog) geen zwemles hebben, zullen dit boek erg leuk vinden.

Ik hoop dat er nog veel boekjes gaan verschijnen van Grote Anna. Mijn kinderen zijn gek op Anna en zelf vind ik Anna ook erg leuk.

Grote Anna leert zwemmen – Kathleen Amant
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s. Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share