Scooby Doo WrestleMania Mystery

scooby dooDeze geheel nieuwe film zorgt voor eindeloze acties met Scooby-Doo, Shaggy en de andere bendeleden. Het mysterie begint als Scooby-Doo en Shaggy kaartjes winnen voor WrestleMania, het grootste worstel-evenement ter wereld, en ze de anderen overtuigen mee te komen naar WWE city. Maar daar huist een spook – de afschuwelijke Ghost Bear terroriseert de hele stad.

Om de begeerde WWE kampioenstitel te beschermen, krijgt de bende hulp van diverse worstelkampioenen zoals John Cena, Triple H Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, The Miz en Kane. Zie hoe Scooby en de anderen met de zaak worstelen en die proberem op te lossen voordat het te laat is. Bekijk dit ongelooflijke avontuur vandaag nog met de hele familie.

DSC09918Recensie

Alweer een leuke DVD van Scooby Doo, boordevol spannende avonturen. Scooby Doo en Shaggy winnen kaartjes voor WrestleMania. Dit is het grootste worstel-evenement ter wereld.

Ze halen hun vrienden over om mee te gaan. Natuurlijk pakt hun reis totaal anders uit dan verwacht. Ze zullen het moeten opnemen tegen Ghost Bear. Een spannend avontuur vol gevechten volgt…

DSC09920Mijn zoon van 8 jaar vind Scooby Doo erg leuk. Ook deze film vind hij leuk, maar een groot nadeel van deze DVD is dat je hem niet op Nederlands gesproken kan zetten. Je kunt wel kiezen voor Nederlandse ondertiteling, maar kinderen van 8 jaar lezen meestal nog niet zo snel, dat ze echt alles van de ondertiteling kunnen lezen. Hierdoor miste mijn zoon veel tekst van de film en dat is erg jammer en best frustrerend werken.

DSC09919Deze DVD zal hij dan ook over één of twee jaar een stuk leuker vinden, omdat hij dan waarschijnlijk wel alles kan lezen. De film is leuk, maar ik vind het jammer dat er geen rekening is gehouden met de wat jongere kinderen die nog niet zo snel de ondertiteling kunnen lezen.

Tevens vind ik de leeftijd van 6 jaar aan de jonge kant. Er komen best wel veel enge figuren in voor en veel gevechten. Ik zou eerder zeggen dat deze film geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of zeven of acht.

Scooby Doo WrestleMania Mysterie
DVD ,80 minuten, Warner Bros
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

SCOOB! Een kwispelend avontuur

SCOOB! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. Deze animatiefilm is vanaf donderdag …

Share
Share