Een strakke buik in 4 weken

buikVerjongingscoach Jesse van der Velde kreeg van zijn cliënten de terugkerende vraag: hoe krijg ik een plattere buik? Buikvet is hardnekkig, maar Jesse biedt in het handzame Een strakke buik in vier weken een compleet plan. Het bevat de juiste combinatie van voeding en training, desgewenst aangevuld met superfoods. Investeer vier weken lang een half uur per dag, volg het plan strikt en behaal een verbluffend resultaat!

Recensie
Een strakke buik in 4 weken? Ja dat lijkt me wel wat. Zelf ben ik nu zo’n 3 maanden bezig om af te vallen en dat gaat –tot nu toe – goed. Nog een paar kilo en ik ben op mijn gewicht. Dus ik ben benieuwd of dit  boekje mij kan helpen om binnen 4 weken een strakke buik te krijgen…

Ik lees het boek en al gauw is het voor mijzelf duidelijk; ik ga niet binnen 4 weken een strakke buik krijgen. Waarom niet? Met name omdat ik helemaal geen zin heb om een paar keer per week te trainen. En met trainen bedoel ik; hoog dribbelen, zijwaartse hoover, voorwaartse step-up en weet ik veel wat nog meer. Ik geloof direct dat als je deze oefeningen regelmatig doet, dat de vetverbranding dan omhoog gaat en je sneller een platte(re) buik krijgt. Maar voor mijzelf is dit niet weggelegd.

P1360198Een gezonde voeding daarentegen past wel weer helemaal bij mij. Maar dat is dan ook iets waar ik al geruime tijd mee bezig ben; met mate snoepen  en verder kun je gewoon je buik vol eten, mits je let op wat je eet. Daarbij probeer ik wel elke dag minimaal 30 minuten te fietsen en/of te wandelen. Dat is iets wat mij vrijwel elke dag lukt en waar ik ook plezier in heb. Beter dan allerlei trainingen te doen, waar ik geen zin in heb.

Ik denk dat je daadwerkelijk binnen een paar weken een strakkere buik zult hebben als je de adviezen in dit boekje opvolgt. Echter moet je jezelf vooraf afvragen of deze voeding én training bij jou passen. Is dit het geval? Dan is Een strakke buik in 4 weken echt iets voor jou!

Een strakke buik in 4 weken – Jesse van der Velde
Gezondheid, paperback,127 pagina’s, Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Ik ben niet perfect, maar wel gezond [persoonlijke blog]

Hoe doen alleenstaande moeders dat toch? Werken, huishouden, school, sport, vriendjes en vriendinnetjes, Kinderen die …

Share
Share