Doutzen Kroes is bevallen van een dochter

Het Nederlandse fotomodel Doutzen Kroes en haar man, DJ Sunnery James zijn de Trotse Ouders geworden van een tweede kindje. Na zoon Phylon hebben ze er vandaag een prachtige dochter bij: Myllena Mae.

Op Instagram maakte Sunnery James de gezinsuitbreiding bekend met de tekst: “Welcome Myllena Mae ❤️❤️❤️. Mammy, Daddy and Big brother Phyllon are super proud! #Family” en hij plaatste er ook een foto bij van het gelukkige gezin.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …