De kleine kerstboom

Vandaag is een speciale dag. Een heel jaar lang heeft Kleine Boom naar deze dag uitgekeken. Misschien word ik dit jaar wel een echte kerstboom!, zegt hij opgewonden.

Het is bijna kerst. Vol ongeduld wacht een groepje bomen tot de kerstbomenverkoper hen komt halen. In welke woonkamer zullen we terechtkomen? En welke pakjes zullen er op kerstavond aan hun voet liggen? Over één ding zijn de bomen het eens: hun lieve Kleine Boom is dit jaar nog te klein om kerstboom te zijn. Hebben ze gelijk?

Recensie
De kleine kerstboom
is een ontroerend en schitterend verhaal over Kleine Boom die ook heel graag een kerstboom wil zijn. Het lijkt erop of niemand hem wil hebben als kerstboom. Maar dan op het laatste moment, komt alles toch nog goed. Kleine Boom wordt de gelukkigste en mooiste kerstboom van iedereen dit jaar!

Dit boek is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn kinderen van 4 jaar en 6 jaar, vinden De kleine kerstboom een prachtig boek. Ze leven echt mee met Kleine Boom. En zijn dus ook heel erg blij, dat alles toch nog goed komt. Het is dan ook heerlijk voorleesboek in deze tijd voor kerst. Prachtige prenten sieren het boek en het verhaal laat zien hoe magisch kerst kan zijn.

De kleine kerstboom – Ruth Wielockx
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share