Elvis maakt zijn comeback

Sinds 1997 houd de Social Security Administration de meest voorkomende babynamen bij.  Jaren lang staat bij de jongensnaam Jacob al op nummer 1. Bij de meisjes heeft de naam Sophia de naam Isabelle van de eerste plek verdrongen het afgelopen jaar.

Opvallend aan de resultaten in 2011 is dat er uit het onderzoek is gekomen dat de naam Elvis weer is begonnen aan zijn comeback. Deze heeft al vanaf dat ze de namen zijn gaan bijhouden al niet meer in de top 1000 gestaan. In 2011 maakte deze naam van de ‘King of Rock’ echter zijn terugkomst. Deze staat namelijk in dat jaar op nummer 904!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Populaire babynamen in 2022

Ieder jaar presenteert het SVB een top 10 van babynamen op basis van de aanvragen …

Share
Share