Sinterklaasmusicals nu ook op DVD

De tijd van pepernoten, cadeautjes onder de schoorsteen en Sinterklaasliedjes is weer aangebroken. Een uitstekend moment voor het uitbrengen van een nooit eerder verschenen dvd met Sinterklaasmusicals. Acht spannende, mooie, nostalgische Sinterklaasverhalen die in de jaren 70 traditioneel op 5 december op televisie zijn uitgezonden. Niet alleen leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders.

De rollen zijn vertolkt door diverse bekende acteurs. Zo zien we Adrie van Oorschot, Piet Römer, Wieteke van Dort, Leen Jongewaard, Aart Staartjes, Hans Dagelet en Ina van Faassen voorbij komen.

De eerste dvd-box werd uitgereikt aan Archiefpiet tijdens de tentoonstelling Decemberfeesten, Uit de schatkamer van Sinterklaas. De tentoonstelling is te zien tot  8 januari in  Huis Van Gijn te Dordrecht. Kinderen en volwassenen ontdekken er hoe het Sinterklaasfeest vroeger en in een recent verleden werd gevierd.

Bestel deze DVD hier via Bol.com >>>

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …