Valentijnsdag 2015: een zoen per post “Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou….”

Screenshot 2015-02-14 at 13.34.38Hoera! Valentijnspost in de brievenbus. Compleet met ‘lippenstift-zoen’ waardoor de postbode van PostNL deze verrassing zonder postzegel heeft bezorgd (zie hun Valentijnsactie hier). In het pakketje zat een schattig boekje, met de toepasselijke titel: “Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou…” 

Afzender: uitgeverij Lemniscaat. Nou, beste mensen bij Lemniscaat, die waardering is wederzijds, zowel voor de prachtige boeken die jullie uitgeven als voor deze leuke Valentijnsverrassing!

Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou… is een prachtig boekje, niet alleen voor kinderen, maar ook lief om cadeau te doen aan je ‘significant other’. Mijn dochter kroop meteen op schoot om dit boekje samen te bekijken. Ik heb het haar voorgelezen, en we hebben er erg van genoten.

Screenshot 2015-02-14 at 14.04.50

Er staat weinig tekst in, maar de tekst is wel pakkend en past perfect bij de prachtige potloodtekeningen in het boekje. Doordat die combinatie zo goed is, nodigt het uit tot gesprekjes, zoals ‘waarom denk je dat hij jaloers is’ en ‘zou jij ook verlegen zijn of juist niet?’

Screenshot 2015-02-14 at 14.04.37

Jaren geleden had ik al het boekje ‘drop’ gekocht, en ook dat was een pareltje, zowel qua verhaal als qua tekeningen. En ook dit boekje komt in de kast bij de ‘speciale boeken’. De boeken waar je nooit te oud voor bent en die mooi blijven om regelmatig in te kijken. Dank je wel voor deze fijne verrassing voor Valentijnsdag 2015!

Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou – Sylvia van Ommen
Bekijk op bol.comHardcover, 40 pagina’s, uitgeverij Lemniscaat
Bestel dit lieve boekje hier >>>>

Screenshot 2015-02-14 at 13.33.34

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Geef oma een kus – een hilarisch kaartspel

Deze oma lijkt op de oude oma’s van vroeger. Van die oma’s die je een …

Share
Share