Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime liefde kenbaar te maken dat je gevoelens voor hem / haar hebt. Met onderstaande ideeën kun je goed voor de dag komen: stuk voor stuk gadgets waarmee je ‘warmte’ geeft. Een kaartje erbij met een persoonlijke boodschap en succes verzekerd!

3 – alpaca sloffen. Niets zo erg als koude voeten (bijna niets…). Iemand warme voeten geven zonder er zelf onderkoeld van te raken is een cadeau voor jullie allebei. Nu ook nog eens extra voordelig geprijsd!

2 – chocolade-fondueset. Voor twee personen, dus meteen te gebruiken op Valentijnsdag. En onthoud: chocolade helpt altijd!

1 – mijn favoriet: de kat-handwarmer. Ziet er erg leuk uit en is ook te gebruiken als ‘coldpack’ en zelfs als omhulsel voor een tissuebox. Je kunt dus kiezen uit een kaartje met:

  • handwarmer om je warm te houden wanneer ik er niet ben
  • coldpack voor jou, omdat je zo ‘hot’ bent

en zit het niet helemaal goed tussen jullie…. dan geef je een tissuebox erbij 😉

 

Fijne Valentijnsdag!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share