Gezinsauto: Hyundai ix20

Hyundai ix20De Hyundai ix20 is een echte gezinsauto. Om een nieuwe auto voor je gezin te vinden, sta je altijd voor een hoop uitdagingen. Merk en prijs spelen een rol, maar ook praktische zaken bij ouders met jonge kinderen. Passen de autostoeltjes wel op de achterbank? Kan de airbag uitgeschakeld worden van de bijrijdersstoel indien je daar een baby wilt vervoeren? Past de kinderwagen, het reisbedje en de bagage wel tegelijkertijd in de achterbak?

Hyundai komt met een kleine revolutie binnen de autobranche en introduceert een website omtrent de Hyundai ix20 waar je onafhankelijke meningen van proefritrijders, autobladen & blogs kan lezen. Dat is pas handig bij het maken van deze moeilijke beslissing. Kijk op www.ix20.nl en bekijk de Hyundai ix20.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gezinsauto?

Is er een kleintje op komst? Dan is het slim om eens kritisch naar je …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.