Ontspannen bij Mama Meets

Als moeder ben je elke dag druk in de weer om alles voor iedereen te regelen. Maar nu is het ook eens tijd voor jezelf. Dat kan aankomende zondag bij Mama Meets! Deze heerlijke verwendag is bedoeld om moeders even echt in de watten te leggen. Een uitje waar iedereen een VIP behandeling krijgt, je tot rust komt en veel kan opsteken. En shoppen natuurlijk!

Mama Meets
Wat kan je allemaal doen:
*  2 workshops uit het aanbod uitkiezen en bijwonen
* de hele dag van heerlijke hapjes en drankjes snoepen
* shoppen shoppen shoppen
* relaxen tijdens het huiskamerconcert van Sandy Dane
* leren hoe je van eten Keten maakt
* optreden zien van cabaretière Silvia Robbemont

Deze fantastische verwendag met leer- en genietmomenten wordt gehost door Kaat Mossel en het Mama Magazine. Ook jij kan er zondag 30 januari 2011 bij zijn voor maar € 39,50. En dat is voor de hele dag, inclusief de hapjes, drankjes en workshops! Wacht niet en bestel nu gelijk jouw kaarten op www.mamameets.nl, want op=op.

Lees ook:
Handige gezin agenda van Kaat Mossel
De Glossy Mama strijd

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...
Share
Share