Oball rammelaar

oball rammelaarBaby’s zijn helemaal weg van de Oball rammelaar: een bal en een rammelaar in één. De Oball rammelaar is licht, kleurrijk en veilig. Het originele design is zelfs bestendig tegen bijtertjes! Kleine handjes kunnen deze Oball zonder problemen vasthouden of weggooien.

Platdrukken en vervormen
De Oball is opgebouwd uit een unieke, flexibele en lichte structuur. De Oball Rammelaar wordt gemaakt van een bijzonder veilige en stevige kunststof. Dankzij de vele openingen is de Oball enorm gemakkelijk om vast te houden, mee te gooien en te vangen. Hoewel je de Oball kan platdrukken en vervormen, zal hij steeds terug in zijn originele vorm veranderen als je hem loslaat.

Goed voor de motoriek
Oball Rammelaar stimuleert de cognitieve en sociale vaardigheden en dragen bij tot de ontwikkeling van de algemene en fijne motoriek. Deze Oball is bovendien hygiënisch, want hij is volledig afwasbaar en kan zelfs in de vaatwasser worden geplaatst. Ideaal dus!

oball rattleRecensie
Het eenvoudige design bedroog mij als moeder gelijk. Hoe kan dit eenvoudige ding met rammelsteentjes zou winnaar zijn van vooraanstaande prijzen? Ok, het rammelt, het is makkelijk vast te houden en het kan makkelijk vervormen. En toen kwam de test…

Mijn baby van bijna 1 jaar vloog gelijk op de Oball Rammelaar af. Dat mooie roze ding met die geluidjes ritste ze gelijk uit mijn handen. Binnen een minuut had ze de grootste lol om die ratelende steentjes. Dat vind ze een leuk geluid! Ze heeft zich lang vermaakt met de Oball Rammelaar: schudden, kauwen, overpakken, vinger in de gaatjes stoppen, rollen, gooien en er weer achter aan. Nu pas zag ik alle mogelijkheden van deze unieke bal.

Ook de achtereenvolgende dagen bleef mijn dochter zeer geïnteresseerd spelen met deze nieuwe aanwinst. Want zo mag ik de Oball Rammelaar zeker noemen. Zelfs mijn andere kinderen vinden de Oball Rammelaar zo leuk om mee te spelen, dat er ware ruzies over ontstaan. Gelukkig zijn ze betaalbaar, want ik vrees dat er meer Oballen aangeschaft moeten worden om drama’s in dit huis te voorkomen. Kortom, een rammelaar en bal met vele mogelijkheden en zelfs voor die kleintjes uren plezier!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Playgro Twinkle Stick Vlinder

Twinkle Sticks zijn rammelaars met verschillende texturen van Playgro in de vorm van een hondje …

Share
Share