Iedere week hetzelfde? Doe er je voordeel mee!

ah-boodschappen-campagne-trotse-moeders-5Zucht…. iedere week komen er weer dezelfde dingen op het boodschappenlijstje. Melk, brood, toetjes, appels, komkommer, tomaten, eieren, karnemelk, koekjes, aardappelen, wortels voor de konijnen, koffie, thee, toiletpapier….

Ik kan de lijst uit mijn hoofd opdreunen en kalk hem iedere keer weer braaf neer wanneer de Trotse Vader van mijn kinderen aanbiedt om boodschappen te doen. Beetje saai, ook voor hem. En soms vergeet ik iets, wat dus redelijk essentieel is, en dan is het nog vervelend ook want dan moet een van ons terug naar de winkel.

Screenshot 2015-03-19 at 07.34.41 Maar het kan ook anders: sinds een tijdje hebben we een basis-boodschappenlijst aangemaakt op ah.nl. Daar staan alle boodschappen op die we iedere week weer nodig hebben. Handig, want we vergeten niets en ik hoef het niet iedere week opnieuw op te sommen.

Wat we daarna doen, meestal samen, wanneer de kinderen op bed liggen, is een kop koffie drinken en bedenken wat we willen eten. Meestal kijken we eerst naar de bonusaanbiedingen en proberen we daar onze maaltijden op af te stemmen.

Screenshot 2015-03-19 at 07.34.24Wanneer dat rond is, komt er vaak nog wat extra’s bij, zoals shampoo die op is, een puzzelboekje of een nieuwe tandenborstel voor een van de kinderen (handig dat je ook in één moeite door via Etos kunt bestellen!)

En inmiddels is het ook traditie geworden dat we vieren dat we geld uitsparen doordat we geen impulsaankopen meer doen. Dus de laatste items die toegevoegd worden aan de boodschappenlijst zijn gebakjes 😉

Bestellen, en we hebben samen gezellig en voordelig boodschappen gedaan, zijn niets vergeten en krijgen de boodschappen tot in de keuken thuisbezorgd! Het is veel rustiger: geen gesjouw, en geen impulsaankopen, dus nog voordeliger ook.

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Tips voor online boodschappen doen

De laatste jaren heeft boodschappen doen via internet een vlucht genomen. Het laten bezorgen van …

Share
Share