Gewoon gek

Gewoon gek is de dierenwereld op zijn kop. Op iedere pagina vind je een tegenstelling: nat en droog, stout en lief, verstoppen en vinden, gewoon en …gek!

Recensie
Gewoon gek is een schitterend prentenboek waar kinderen spelenderwijs tegenstellingen leren. De enige woorden die het boek bevat zijn de tegenstellingen zoals; boven/beneden en koud/warm. De illustraties vertellen dus eigenlijk het verhaal. Of eigenlijk moet ik zeggen; de lezers maken hun eigen verhaal aan de hand van de fantasievolle en gekke illustraties. Op alle bladzijdes zijn heel veel rare dingen te zien. Bijvoorbeel een giraffe die met zijn hoofd letterlijk in de wolken zit of een egel die een hele grote vis optilt. Kinderen zullen direct gek zijn op de vele, grappige tekeningen. Ook zullen ze  elke keer als ze het boek bekijken, weer wat nieuws ontdekken. Door de fantasievolle tekeningen, kunnen kinderen naar hartelust hun eigen verhaal maken. En dit verhaal zal waarschijnlijk elke keer weer anders zijn.

Ingrid & Dieter Schubert weten duidelijk wat kinderen leuk vinden; de grappige, fantasievolle en kleurrijke illustraties zullen zeker op de lachspieren werken bij kinderen. Gewoon gek is dan ook een té gek boek, wat garant staat voor uren kijk- en lachplezier.

Gewoon gek – Ingrid & Dieter Schubert
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hoer via Bol.com>>


Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share