Schoenen voor meisjes met een eigen mening :-)

twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-2Hoewel ik steeds tegen mijn kinderen zeg dat het hebben van een eigen mening erg overschat wordt (grapje hoor), ben ik uiteraard wel blij dat ze een eigen mening en smaak ontwikkelen. Ik blijf voorlopig echter wel het laatste woord hebben. Een zomerjurkje gaat op een winterse dag niet aan wanneer mijn dochter naar school moet. Dat soort grenzen bepaal ik. Maar in de keuze van kleding en schoenen laat ik de kinderen steeds meer zelf beslissen.

Bij schoenen bepaal ik ook de grenzen: het moeten schoenen van goede kwaliteit zijn. Een logische beslissing wanneer je weet dat kindervoeten zich blijven ontwikkelen tot je kind een jaar of 15 is! De merken Twins & Trackstyle staan voor goede-kwaliteitsschoenen en binnen de collectie van deze merken, kan mijn dochter zelf haar keuze maken.

twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-1 twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Haar “nieuwe lievelingsschoenen” moeten een aantal eigenschappen hebben, zo legt mijn 9-jarige dametje uit. Ze moeten lekker zitten, ze moeten mooi zijn, stoer zijn maar ook onder een jurk of rokje passen en je moet ermee kunnen “ritmisch-gymnastieken”.

twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-6Duidelijk! Op naar de website van Twins & Trackstyle om te kijken welke schoenen aan deze voorwaarden voldoen.

Dat blijken er een heleboel te zijn! Uiteindelijk kiest mijn dochter voor Twins schoenen die “goud” zijn, maar waar je ook alle kleuren van de regenboog in kunt zien (volgens dochter). We hebben zowel de lengte- als de breedtemaat van de voeten van dochterlief bepaald en de schoenen besteld.

Wanneer de “nieuwe lievelingsschoenen” arriveren, zijn ze nog leuker dan mijn dochter had verwacht. Ze hebben veters waar ook glitters in verwerkt zijn (bijkomend voordeel is dat ze niet zo snel losgaan) en er zit toch een ritsje in (hadden we niet gezien op de foto’s) waardoor mijn meisje niet steeds haar veters hoeft te strikken, maar de schoenen eenvoudig aan en uit kan doen.

twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-3 twins-schoenen-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Op de foto’s kun je zien dat het “ritmisch gymastieken” ook prima gaat met deze schoenen. Kortom: ze zijn goedgekeurd, zowel door mijn dochter (en haar vriendinnen) als door mij!

Om deze, en andere schoenen uit de nieuwe collectie van Twins & Trackstyle te bekijken, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Ontketen je brein

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd online en …