Chloe’s Toverkast: rugzak

Screenshot 2014-12-30 at 20.21.08Ga in stijl naar school of een nachtje logeren met Chloe’s Toverkast rugtas. Deze roze rugtas met glitters heeft een rits, handvat, draagbanden. Inclusief een Chloe hangertje aan de rits en Chloe’s Toverkast badge op de voorkant!

Chloe is een lief en fantasierijk meisje van 4 jaar. Wanneer haar vriendjes komen spelen, loopt dat altijd uit op een verkleedpartijtje. Alle kleertjes in Chloe’s kledingkast staan voor een nieuw avontuur. En als je je fantasie gebruikt, kun je de grootste avonturen beleven. Deze avonturen zijn als tekenfilmserie op Telekids te zien. Onder deze recensie zie je een video van Chloe’s Toverkast.

Recensie

Screenshot 2014-12-30 at 20.16.56De serie is leuk voor peuters en kleuters. En hoe leuk is het dan om een rugzak van je heldin te hebben wanneer je naar de peuterspeelzaal of naar de ‘grote school’ gaat! Duidelijk herkenbaar door de mooie tekening van Chloe op het grote voorvak.

Screenshot 2014-12-30 at 20.48.47De rugzak zal veel meisjes aanspreken, ook wanneer ze Chloe’s Toverkast nog nooit hebben gezien. Om te beginnen is hij roze. Ten tweede is hij roze 😉 En dan staan er nog (hardroze) sterretjes op ook! Ik maak er even een grapje van, maar dat is wel wat veel kleine meisjes (en ook sommige grotere, mijn eigen meisje is ‘al’ acht jaar en ik noem haar nog steeds “mijn roze meisje”).

Het is een prima rugzak: ruim genoeg voor een lunchtrommeltje en/of een zogenaamd ’10-uurtje’. chloe-rugzak-trotse-moeders-schuinEn alle extra’s maken hem extra aantrekkelijk: de afbeelding van Chloe, het logo van Chloe’s Toverkast, de glimmende blauwe randjes, de extra zakjes, net zoals de bandjes waarmee de rugzak op maat gemaakt kunnen worden met fuchsia-kleurig stevig materiaal afgewerkt en als klap op de vuurpijl (het is tenslotte Oudjaar…) hangt er nog allerlei prachtigs aan de ritssluiting: een geplastificeerd figuurtje van Chloe en diverse roze-kleurige lintjes en kettinkjes.

Kortom, een praktische, degelijke rugzak die door de mooie uitvoering in de smaak zal vallen bij veel kleine prinsesjes!

Deze Chloe’s Toverkast rugzak is onder andere te koop bij Intertoys.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share