Schiet op de schat van Piet Piraat!

Studio 100 lanceert  in samenwerking met Nascom twee gloednieuwe spelletjes voor iPhone, iPod touch en iPad. Zowel Bumba als Piet Piraat krijgen hun eigen eerste apps en doen daarmee wereldwijd ontelbare kinderharten sneller slaan. Bumba is er voor de allerkleinsten. Piet Piraat Schattenjacht is er voor de kids vanaf 4 jaar en heeft een unieke modus voor twee spelers.

Piet Piraat Schattenjacht is een avontuurlijk spel speciaal voor de iets oudere kids. Kies een van de vijf bestemmingen op de schatkaart en vaar met de Scheve Schuit naar mysterieuze eilanden en griezelige grotten of duik onder water met de duikschuit. Je kan ook met twee spelen en zo je broer, zus, ouder of vriendje uitdagen voor een echt piratenduel. Wie wint er; papa of zoon?

Lees meer:
Kabouter Plop leest voor
Huggybird kinderboek voor iPad en iPhone
3 leuke iPhone spelletjes voor peuter, kleuter en dreumes

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share