Igam Ogam op DVD

Igam Ogam is een vrolijke kleine holbewoonster die leeft in de Steentijd. Voor de jonge holbewoonster is elke dag weer een groot avontuur. Ze speelt graag samen met haar prehistorische vriendjes Roly een supersnelle aap en Doggy, een baby dinosaurus. En of ze nou de zon wil stelen, een cadeau terug wil dat ze net heeft gegeven of iedereen gek maakt als ze gaat zingen. Met haar onweerstaanbare charme maakt Igam Ogam van elke dag weer een feest.

Recensie
Op deze DVDvan Igam Ogam staan 5 afleveringen; ‘Die wil ik’, ‘Echt grappig’, ‘Waar is mijn puppy?’, ‘Ik ben Igam Ogam niet’ en ‘Ik wil ‘m terug’. Igam Ogam beleeft allerlei avonturen met haar vrienden. De verhalen zijn grappig, leuk en spannend. Daarnaast is Igam Ogam een heel leuk figuurtje om te zien. Elke aflevering duurt zo’n 10 minuten.Igam Ogam is erg populair bij jonge kinderen. Ik hoor mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar oud dan ook regelmatig hard lachen om Igam Ogam. Het liefste missen ze geen enkele aflevering van hun ‘favoriete’ serie. Deze DVD van Igam Ogam vinden ze dan ook super leuk!

Bestel hier deze DVD>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share