Gele-loper-première van De Verschrikkelijke Ikke 3 [verslag]

Zaterdag 16 juni 2017 was de feestelijke Nederlandse première van de nieuwste film met de populaire Minions: Verschrikkelijke Ikke 3. Als locatie voor deze grote productie was gekozen voor Pathé Arena in Amsterdam. Ik mocht samen met mijn 2 oudste kinderen hierbij aanwezig zijn en wij stonden al vroeg bij de bioscoop. Zo vroeg dat de standjes op het plein nog opgebouwd werden.

 

Enorm grote kartonnen borden met afbeeldingen van de filmfiguren stonden her en der verspreid. Langzaam maar zeker kleurde het plein voor de Pathé bioscoop geel. Gele ballonnen, mensen in gele kleding en een enorme gele loper. Alles in de kleuren van de Minions natuurlijk.

 

Om 9.30 zaten wij al aan het waterijs, suikervrije limonade, bananen en popcorn. Je kon geschminkt worden, Minion neptattoos laten drukken op je arm, er was een enorm groot podium met een Kids DJ met leuke muziek waarop je lekker kon meedansen en er zouden heel veel bekende Nederlanders komen. Dit kon alleen maar een super dag worden!

De stemmencast bestaat deze keer uit o.a. Carlo Boszhard, Pip Pellens, Jelle Stout, Enzo Knol en Dee. Zij waren deze ochtend aanwezig.

De Verschrikkelijke Ikke is al één van de favoriete animatiefilms van mijn kinderen, maar dat Enzo Knol en Dee aanwezig waren was met name voor mijn dochter Feline (een enorm grote fan van Enzo Knol) een droom die uitkwam.

Op het grote podium vertelde de cast over hun ervaringen en belevenissen met het inspreken van de verschillende karakters van deze film. Het publiek werd uitgedaagd door Enzo om een robotstem na te doen, hij heeft in deze film de stem van de robot ingesproken. Dee vertelde hoe moeilijk het is om een hele andere stem dan die van jezelf aan te leren en deze consequent te blijven spreken tijdens het inspreken. Carlo Boszhard vertelde dat hij zich tijdens deze film heerlijk kon laten gaan. Hij is de stem van de slechterik van de film en deze persoon is nogal excentriek en outgoing.

 

Na deze, en nog meer, leuke anekdotes werd het tijd de film te gaan bekijken. De genodigden werden via de gele loper naar binnen geloodst waar 4 bioscoopzalen gereserveerd waren voor deze première.

Welke avonturen beleven Gru, Alice, hun dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions deze keer?
In dit derde deel van Verschrikkelijke Ikke verliest Gru zijn baan bij AVL, een anti-schurkenorganisatie. Wat moet hij nu gaan doen? Hij besluit met zijn vrouw en dochters zijn tweelingbroer Dru een bezoek te brengen. Samen besluiten ze op jacht te gaan naar Balthazar Bratt, een gemene man die zich ten doel gesteld heeft heel Hollywood en alles en iedereen daar omheen te vernietigen.

De ietwat onhandige Alice probeert haar moederrol zo goed als mogelijk te vervullen en de Minions dragen naast hun welbekende blauwe broekpakjes in deze film ook nog een gevangenisoutfit. Waarom dat is? Dat ontdek je snel genoeg wanneer je de film bekijkt.

VERSCHRIKKELIJK LEUKE FILM VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3!
Deel 3 bestaat uit 90 minuten kijkplezier. De verhaallijn is ontzettend leuk, verrassend, spannend en vermakelijk en er komen een aantal heerlijk aanstekelijke liedjes in voor. Het is een fijne familiefilm voor jong en oud. Wij bekeken ‘m in 3D met zo’n coole 3D bril op, maar hij is in de meeste bioscopen ook in een 2D versie te bekijken. Vanaf 24 juni 2017 verschijnt De Verschrikkelijke Ikke 3 in bioscopen door heel Nederland. Klik <hier> voor de trailer.

 

Wij zijn met een heel vrolijk gevoel naar huis gereden alwaar mijn zoon zijn mening over de film nogal treffend omschreef: “Ik vind Verschrikkelijke Ikke 3 een verschrikkelijk leuke film, mam”. En daar zijn mijn dochter en ik het verschrikkelijk mee eens!

Share

About Jacqueline Koster - Wamelink

jcawamelink@gmail.com'
Ik ben Jacqueline, 44 jaar en getrouwd met Marc. Wij hebben samen 3 kinderen, 2 jongens van 10 en 8 en 1 dochter van 9. Samen met onze 2 poezen Soes en Saar is het een drukke, veelal gezellige boel. Naast mijn werk fotografeer ik, te pas en te onpas, van alles wat ik tegenkom, bijzonder vindt en vast wil leggen. Ook ben ik geïnteresseerd in koken, kunst en literatuur.

Check Also

Wil de Krokodil – feestelijke premiere [verslag]

Zondagochtend 4 december is het eindelijk zo ver! De première van de familiefilm Wil de …

Share
Share