My Little Pony De Film Stralende Vriendjes [recensie]

Verlicht de speelpret met My Little Pony stralende vriendinnetjes. Meisjes kunnen de pony een high five geven om haar te zien stralen. Als de Pinkie Pie pony “hoefje klap” doet met een andere My Little Pony stralend vriendinnetje (afzonderlijk verkrijgbaar) schijnen hun lichtjes samen.

Recensie
My Little Pony, bekend van tv natuurlijk. En helemaal nu de eerste My Little Pony film in de bioscopen heeft gedraaid!

Deze My Little Pony, stralende vriendjes speelgoed figuren, afzonderlijk verkrijgbaar, zijn goed voor eindeloos speelplezier. Avonturen van de tv naspelen of eigen fantasie spel, de pratende paardjes kunnen veel avonturen beleven. Toch heeft deze uitvoering iets bijzonders, wanneer je op een knopje drukt doet het paardje een been omhoog.

Daar houdt het niet mee op want wanneer je de My Little Pony een high Five geeft gaat het paardje stralen. In de My Little Pony gaat dan namelijk een lampje branden. Wanneer je twee van deze speelgoed paardjes hebt kunnen ze elkaar een high five geven waarna ze beide dan gaan stralen.

Het is grappig bedacht maar persoonlijk zie ik hier niet zo de meerwaarde van. Het is een grappige variant op de al bestaande paardjes. Onze dochter vindt alles wat licht geeft extra interessant maar deze functie heeft ze in haar spel in het begin een aantal keren gebruikt maar daarna gebruikte ze de paardjes toch vooral om verhalen mee te spelen.

Bestel My Little Pony – verlichtende vriendjes hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …