Speel met Peppa!

peppa boekEen eigenwijs prentenboek-verhaal over de soms iets té enthousiaste Peppa. Peppa heeft zoveel energie, dat ze iedereen horendol maakt. De handpop maakt het verhaal interactief en daagt voorlezers en kinderen uit om mee te spelen.

Recensie
Speel met Peppa is een prachtig speelboek. Door middel van de handpop die aan het boek vast zitten, kunnen kinderen (of ouders) het verhaal levendig maken. Zo kun je Peppa – net als in het verhaal – in haar oogjes laten wrijven, in haar handen laten klappen, Peppa laten zwaaien en Peppa laten knikken. Op deze manier wordt het verhaal net echt. Natuurlijk kun je met Peppa, de handpop  ook allerlei andere dingen spelen.

DSC05900Mijn dochter wou tijdens het voorlezen, zelf Peppa laten bewegen. Ze had de grootste plezier met dit boek. Erg leuk zo’n boek dat anders is dan de normale (voorlees)boeken.

Speel met Peppa is dan ook een boek die niet alleen leuk is om te lezen, maar ook nog eens heel leuk is om mee te spelen. Dit boek is dan ook zeker een aanrader!

Bestel “Speel met Peppa” hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share