SNOR: sommige gevoelens kun je het best uitdrukken in chocolade

snor-chocolade-recensie-trotse-moeders-copyright-2SNOR, uitgever van een heleboel leuke en bijzondere boeken, heeft ook nog een ander product wat Trotse Moeders ongetwijfeld zeer zal aanspreken (mij tenminste wel!): chocolade! En niet zomaar chocolade!

De chocolade (melk of puur) is gemaakt van kwaliteitschocolade die het UTZ-logo draagt. En hij is echt verrukkelijk.

snor-chocolade-recensie-trotse-moeders-copyright-1Jammer dat je via een online magazine de smaak niet kunt delen, anders had ik dat uiteraard gedaan. Nu heb ik de repen zelf maar opgegeten, je moet je werk als recensent uiteraard serieus nemen 😉

Los van dat ze lekker zijn, is het ook een perfect cadeau. Er zijn inmiddels repen van pure chocolade, en van melkchocolade, allemaal 200 gram per stuk en erg mooi verpakt met verschillende teksten. Wij kregen een reep met de tekst “Bedankt” en een reep met de tekst “Hoera”.

snor-chocolade-recensie-trotse-moeders-copyright-3

In de mooi vormgegeven verpakking zit een stevig stuk papier waarop de letters staan die je aan de voorkant in de ‘ruiten’ kunt lezen. Je kunt dit papier prima als boekenlegger gebruiken. De achterkant bevat een sjabloon waarop je zelf een tekst kunt schrijven. Deze is dan aan de voorkant te lezen, wanneer je de boekenlegger terug schuift en zo heb je een heel persoonlijk cadeau.

snor-chocolade-recensie-trotse-moeders-copyright-4

Er is momenteel ook een reep te koop met de tekst Merry X-mas, met glitters op de verpakking. Kortom, redenen (smoesjes ?) genoeg om snel naar de winkel van SNOR te gaan en een flink aantal repen te bestellen! Klik hier om direct naar de online SNOR-winkel te gaan >>>>

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Pesten: de ervaringen van mijn kinderen [persoonlijke blog]

Mijn oudste zoon is enorm gepest op zijn eerste school, hij werd zelfs geschopt en …