Vrolijke Bende van Shaun het Schaap [DVD -recensie]

schaun het schaap vrolijke bendeShaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier! Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgen in allerlei avonturen waardoor de – anders zo rustige – boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt. In deze DVD Vrolijke bende van Shaun het Schaap, gemaakt door Aardman, ontdekt je of de hond daarin slaagt…

Op deze DVD vindt je de volgende afleveringen:
– De ongewenste gast
– Eigenwijze eenden
– Baas voor een dag
– Bitzers geheim
– Betoverende blik
– Pingpong problemen
– Niet golfen
– Scheef schilderij
– Verborgen talenten
– Frustrerend fruit

shaun het schaap vrolijke bendeRecensie
De filmpjes van Shaun het schaap vallen bij heel veel kinderen (en hun ouders) in de smaak. Ze zijn enorm grappig en tegelijkertijd erg herkenbaar. Vooral omdat de filmpjes op een boerderij afspelen en schapen toch wel met alledaagse issues te maken hebben.

De filmpjes op deze DVD zijn eigenlijk zoals je verwacht van een DVD van Shaun het Schaap. Ze zijn heel erg grappig. Voor zowel jonge als oudere kinderen. Mijn kinderen van 6 jaar, 8 jaar en 10 jaar lagen alle drie in een deuk. Keer op keer. Want dat is ook een enorme pré van deze DVD’s: de filmpjes blijven leuk om te kijken. Ook na 10 keer kijken!

Op deze DVD staan 10 nieuwe afleveringen, dus wij kunnen weer even voort. Vooral het filmpje met de eendjes en de dekbedden van de schapen vallen bij mijn kinderen erg in de smaak. Het is zelfs het lievelingsfilmpje van mijn 6 jarige dochter van alle Shaun het Schaap filmpjes. Erg leuk dus!

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …