Le Bibble

Le Bibble is een katoenen ring voor om de fles. Een soort van slabbetje dus voor om de fles. Le Bibble heeft tot doel om melk druipend uit de fles op te vangen en te voorkomen dat dit bijvoorbeeld in de nek van je baby glijdt. Het is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft twee zijden. De eerste kant is voor de “nette” baby’s die weinig lekken tijdens het drinken en heeft een leuk patroontje. De andere zijde is voor de “knoeiers” en bestaat uit een stukje katoen wat goed vocht opneemt en snel droogt. Deze kant is zonder een patroon. Je brengt de Le Bibble aan net onder de speen van de fles en laat de baby dan drinken. Je kindje heeft dan ook meteen iets in haar handen om aan te plukken tijdens het drinken.

Recensie
Mijn zoon van 6 maanden knoeit regelmatig wanneer hij uit de fles drinkt, meestal gaat dit via de speen en de mond. Ik weet dus niet of dit flessenslabbetje iets voor ons is. Le Bibble wordt geleverd in een originele verpakking: een klein mini flesje! Uniek en toepasselijk. Je vist de Le Bibble er gemakkelijk uit en na het wassen bevestig ik Le Bibble om de fles. Het is een universele maat en hij past prima om de verschillende flessen. Het voorkomt het lekken helaas niet, maar hij is wel handig om meteen wat lekkages via de speen weg te wegen zonder dat er een spuuglapje aan te pas komt.

Hij wordt in de Verenigde Staten gemaakt van 100% ecologisch katoen en komt in allerlei verschillende patronen. Een deel van de prijs van Le Bibble wordt gedoneerd aan goede doelen die moeders en kinderen in nood helpen. Dat verklaart misschien ook de verkoopprijs. Le Bibble is namelijk leuk verpakt maar niet goedkoop. Voor ongeveer € 13 is het zeker een leuke accessoire. Hij is wel (vooralsnog?) alleen online te koop. Door de unieke verpakking moet hij wel als pakket verzonden worden waardoor er meestal extra verzendkosten bij komen. Dat is jammer. Al met al doet dit product bij mij niet waarvoor hij is gemaakt, maar ik het is wel een super hip ding. Leuk om cadeau te krijgen!

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Baby Annabell Meisje – Baby Pop [recensie]

Met Baby Annabell kan je goed vadertje en of moedertje spelen! Baby Annabell lijkt net …