play-doh-trotse-moeders

Met Play-Doh aan de Fantasie Bar bij Ballorig

In samenwerking met Top1Toys en Speelparadijs Ballorig organiseert Hasbro dit najaar een viertal fijne Play-Doh events in de herfstvakantie.

In de speelparadijzen van Ballorig kunnen de kleintjes op deze dagen plaatsnemen aan de bar… de Play-Doh Fantasie Bar, welteverstaan! Een te gekke Play-Doh omgeving waar de kinderen een krukje kunnen uitzoeken om zich helemaal uit te leven met alle soorten en kleuren Play-Doh!

Met de aanwezige I-pads kunnen ze grappige stop-motion filmpjes maken met hun eigen werkjes en naar huis mailen. Ook krijgt elk kind een Play-Doh Polaroid-foto met zijn of haar creatie.

Om inspiratie op te doen, of anderen te inspireren, kunnen de kinderen hun werkje op de Play-Doh Wall of Fame plaatsen. En dan weer lekker verder spelen. Als ze maar niet vergeten hun kunstwerk mee te nemen als de schoentjes weer aangaan.

Maar eerst nog even langs onze lieve Doh-Doh om een potje voor thuis mee te nemen.

T/m vandaag (19 oktober 2018) bij Ballorig Tilburg en Ballorig Nieuwbergen.

Vanaf dinsdag 23 oktober 2018 t/m vrijdag 26 oktober 2018 bij Ballorig Alphen aan de Rijn en Ballorig Enschede.

Veel speelplezier!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share